Glad Påsk – Vårbrev

Hej kära grannar!

Nu är våren nästan här och styrelsen vill nu informera om viktiga händelser härnäst för dig och alla andra medlemmar i brf Pianofabriken.

Inbrott 

Tråkigt men vi har haft inbrott i flera av våra källarförråd i port 100. Därför ber vi er att vara vaksamma och extra noga med att stänga våra entré portar, källardörrar, garagedörrar etc. Även när det ringer på porttelefonen är det viktigt att var noggranna med om att öppna till människor ni känner. Detta bidrar till en bättre trygghet, säkerhet och trivsel för oss alla. 

Ventilationsfilter

I år har vi obligatoriska ventilationskontroll, OVK alla boende kommer få filter utdelade innan. Så se till att filterbytet sker så undviker vi ombesiktning och även skönt att ha bra luftkvalitet.

Sophantering

Vi vill också påminna om att sopnedkastet endast är till för hushållssopor samt tidningar. Tidningar läggs endast i sopinkastet längst till vänster i sopstationen. Sopor läggs endast i de andra sopinkasten. Se även till att låsa efter er. Återvinningsstationen för övriga grovsopor, glas och kartonger finns vid Svandammsparken på Vattenledningsvägen.

Vattenläcka

Vi har haft en vattenläcka i en bostad i port 100 vilket har orsakat skada i ett förråd och en bostad. Vi har åtgärdat skadan och håller på att återställa ytorna.

Årsstämman 2022

Årsstämman kommer att hållas onsdagen den 31 maj kl 19:00-21:00. Alla medlemmar kommer få en kallelse tillsammans med årsredovisningen och bifogad verksamhetsberättelse för 2021, samt information om exakt tid och plats i postlådan. Det bjuds på godfika så klart!

Sista datumet för att lämna in motioner är den sista mars.

Vill du vara med i styrelsen?

Om någon i föreningen är intresserad att framöver delta och hjälpa till att bygga vidare på vårt fina hus och styrelsearbete så kontakta valberedningen för mer information. Andreas Larsson, andreas.larsson@hoistgroup.com. Per Tallving, per@mariebergs.com

Låt oss göra Pianofabriken bättre och tryggare tillsammans. Vi vill lära känna våra grannar.

Vi ses på årsstämman!

Bästa hälsningar


Styrelsen brf Pianofabriken


Publicerat

i

av

Etiketter: