Julbrev 2021

Julen är snart här och vi i styrelsen vill informera medlemmar i brf Pianofabriken om viktiga händelser.

Corona

Läget just nu gällande pandemin så hoppas vi alla följer folkhälsomyndigheternas regler och att vi hjälpas åt i huset.

Sophantering under jul och nyårshelgen

Vår miljöstation är endast till för hushållssopor samt tidningar.(ej kartonger), så ta gärna en extra titt att ni slänger rätt sopor på rätt ställe då det annars blir en onödig extra kostnad för oss i föreningen. Ställ heller aldrig sopor utanför sopstationen då det enligt miljölagen klassas som nedskräpning av allmän plats och kan orsaka alla möjliga problem. Det återvinningsstation för kartonger, glas, plast och plåt vid Svandammsparken på Vattenledningsvägen.

Julgranar

Vi ber er som har granar att efter jul och nyår att lägga era gamla granar på avsedd plats vid återvinningsstationen, Svandammsparken. Var vänlig sopa upp i trapphuset, hissar och entréer, om barr skulle förekomma vid utbärning.

Spolning avlopp

I november utfördes spolning av avloppen, så tänk på att också rensa vattenlås och golvbrunnar. För er som inte har fått spolning utfört så kommer nytt tillfälle i början av nästa år.

Portar och dörrar

Nu är vintern här och det har tidigare funnits obehöriga i vår källare, så vänligen stäng éntreportar ordentligt efter er. Det gäller även garageportar, källardörrar, garagedörrar etc. Detta bidrar till en bättre trygghet, säkerhet och trivsel för oss alla.

Vi vill också önska alla medlemmar i huset en riktig god jul och gott nytt år!

Bästa hälsningar
Styrelsen brf Pianofabriken


Publicerat

i

av

Etiketter: