Vintertömning!

Hej kära boende i BRF Pianofabriken!

På vår höststädning härom veckan upptäckte vi att det i både trapphus, cykel/barnvagnsrum och förråd ligger saker och skräpar som utgör brandfara.

Inför det nya året så tänkte vi att det vore på sin plats med en ordentlig utrensning av våra gemensamma utrymmen och gamla saker och Styrelsen har därför bokat en upphämtning av diverse föremål och grovsopor Söndag den 9e Januari.

Vi vill därför be er alla att gå igenom och märka upp de cyklar & barnvagnar som ni önskar ha kvar samt att låsa in eventuella objekt som ni vill behålla i ert förråd eller lägenhet då det som lämnas framme omärkt åker.

Vid varje entré finns blå maskeringstejp som kan sättas på cykelramar och barnvagnshandtag. Det som inte märks upp till morgonen den 9e Januari kan vi gemensamt bära ut för upphämtning till höger om port 96 tillsammans med annat som hör 2021 till.

Med vänliga hälsningar,


Styrelsen brf Pianofabriken

page1image37427296

Publicerat

i

av

Etiketter: