Vårbrev 2021

Hej kära grannar!

Våren är snart här och styrelsen vill nu informera om viktiga händelser härnäst för dig och alla andra medlemmar i brf Pianofabriken. 

Årsstämman 2021

Årsstämman kommer att hållas digitalt den 22:a april, mer info kommer i ett separat brev. Handlingar inför årsstämman skickas ut enligt våra stadgar, tidigast 2–6 veckor innan. Inför årsstämman kommer alla medlemmar att i god tid få en kallelse och årsredovisningen med bifogad verksamhetsberättelse för 2020. Var god säkerställ din mailadress via HSB:s hemsida innan årsstämman.

Sista datum för att lämna in motioner är den sista februari. Motioner skickas via email till styrelsen@pianofabriken.se

Vill du var delaktig i styrelsen

Om någon i föreningen är intresserad av att framöver delta i styrelsearbetet kan ni inför årsstämman kontakta valberedningen för mer information. Valberedningen består av

Andreas Segerström: aloutchko@gmail.com  och Dunia Duoad: daouddunia@hotmail.com

Ventilationsfilter

Vid den obligatoriska ventilationskontrollen, OVK besöken i slutet av förra året visade sig att ett stort antal boende i vår fastighet inte byter filter enligt våra regler, 2 gånger/år. Det handlar inte om en rekommendation utan ett ansvar och regel för både luftkvalitén och driftsäkerheten. För att säkerställa att filterbyten fortsätts har vi i styrelsen beslutat att 2st filter levereras till varje lägenhet årligen. Boende ansvarar för att filterbytet sker och kostnaden för filtret kommer att läggas till och specificeras i avgiftsavierna.

För mer info om filterbyte var god kontakta styrelsen@pianofabriken.se.

Sophantering

Vi vill också påminna om att sopnedkastet endast är till för hushållssopor samt tidningar. Tidningar läggs endast i sopinkastet längst till vänster i sopstationen. Sopor läggs endast i de andra sopinkasten. Se även till att låsa efter er. Återvinningsstationen för övriga grovsopor, glas och kartonger finns vid Svandammsparken på Vattenledningsvägen. 

Våra hissar

Försök att se till att inte grus, sand och annat följer med in i hissen då det fastnar i dörrspringorna. Detta kostar föreningen massor med pengar varje år. Se till att torka av era skor på mattan vid entrén.

Vill du medverka i Pianofabrikens trädgårds- eller husfixargrupp, var god anmäl er intresse till styrelsen@pianofabriken.se.

Vi ser fram emot att se er på årsstämman!

Bästa hälsningar,
Styrelsen brf Pianofabriken


Publicerat

i

av

Etiketter: