Pianofabriken

Sommar info

föreningen 25 juni, 2018 Nyheter Inga kommentarer till Sommar info
Sommar info

Hej kära grannar!

Sommaren är här och styrelsen vill nu informera om viktiga händelser och tips härnäst för dig och alla andra medlemmar i brf Pianofabriken.

Hissar

Kära grannar låt oss hjälpas åt med hissarna i vårt hus och om du märker att hissdörren gnisslar eller fastnar på grund av sten eller grus i hiss-spåren. Hjälp gärna till med att dammsuga springan. Vi har vid flera tillfällen haft problem med våra hissar så och om det fortsätter kan detta leda till en högre avgift i framtiden.

Bredband

Vi har förhandlat om vårt avtal med Bredbandsbolaget sen 1 maj i år och fått ännu snabbare internet i huset. Varje hushåll kommer att behöva uppdaterade routers. Nu mera har Bredbandsbolaget köpts upp av Telenor. Kontakta Telenor för att få hem er nya router. För mer information: www.telenor.se eller ring 020-22 22 22.

Brandlarm

Glöm inte att göra rent era brandvarnare innan ni går på semester. Damm kan sätta igång larmet och störa grannarna i huset.

Ventilationsfilter

Ni som behöver byta ut ventilationsfiltret ska detta göras varje halvår. Kontakta Victor Andreasson på Victor.andreasson@me.com port 98 för att köpa filter.

Önskar en underbar sommar!

Bästa hälsningar
Styrelsen brf Pianofabriken

Inläggets författare

Kommentering är avstängd.